ZEBRANO: 25zł /100zł

Wakacje z Wartościami – obozy letnie dla dzieci!

Sfinansuj przejazd choć jednego dziecka na wakacje…

„Cieszę się, że będę opiekunem dzieci na „Wakacjach z Wartościami”. Jest to wspaniała inicjatywa podczas, której nasze dzieciaki mogą nie tylko wypocząć, ale także poznać kulturę regionu, zwiedzić ciekawe miejsca, maja spotkania i warsztaty edukacyjne” – mówi jeden z opiekunów grupy.

Grupa dzieci w wieku od 8 do 13 lat wyjechała 5 sierpnia br do Murzasichla.

Organizatorem wyjazdu jest Zarząd Diecezjalny Katolickiego Stowarzyszenia Młodzieży Archidiecezji Krakowskiej.

Uczestnicy obozów mają zapewniony nocleg i wyżywienie. Brakuje im środków na transport z Krakowa do Murzesichle i z powrotem. Dzieci podczas wakacji będą miały zapewnione zajęcia w grupach, warsztaty i zajęcia sportowe. Planowane są również atrakcje, które przybliżą im kulturę regionu. Uczestnicy będą brać udział w licznych warsztatach, całodniowych wycieczkach.

Koszt przejazdu jednego uczestnika na wakacje to około 100,00 zł

Łączny koszt przejazdu całej grupy – 50 osób to 5.000,00 zł

Zachęcamy Cię do włączenia się w naszą akcję!

Wyślij z nami dziecko na wakacje!

* Informujemy, że od każdej płatności Serwis Przelewy24 pobiera prowizje w wysokości 1.9%. Oznacza to, że na konto naszej Fundacji trafia kwota pomniejszona o przedmiotową prowizję.

Pozostaw komentarz