Drodzy nasi Darczyńcy i Przyjaciele!

Zaczynają do nas wpływać środki z 1 % podatku należnego za 2017 rok z Urzędów Skarbowych z całej Polski. W imieniu „FUNDACJI DLA MŁODZIEŻY” oraz wszystkich tych, których wspieramy naszymi działaniami serdecznie dziękujemy za pamięć o nas i wsparcie finansowe! Dzięki Wam wiemy, że nasze działania mają sens i są ważne…BO JUTRO ZALEŻY OD NAS!

– zespół „FUNDACJI DLA MŁODZIEŻY”

A jeśli polska młodzież jest dla Ciebie ważna?

– przekaż 1% podatku na „FUNDACJĘ DLA MŁODZIEŻY” i w tym roku!

Nasza Fundacja powołana do życia przez Katolickie Stowarzyszeni Młodzieży w 2009 roku dąży do tego by polska młodzież mogła się rozwijać, uczyć, realizować swoje marzenia i pogłębiać swoje pasje oraz zainteresowania. Podejmujemy wysiłki by młodzi ludzie wkraczając w dorosłe życie byli do tego dobrze przygotowani i żyli szanując wartości chrześcijańskie i patriotyczne.

Co należy zrobić by przekazać swój 1% na naszą Fundację i tym samym wesprzeć oddziały KSM w Polsce?

Możesz to zrobić przez darmowy program do rozliczania PIT-2017, który jest w wersji on-line znajduje się tutaj. Program umożliwia wpisanie celu własnoręcznie lub wyboru z kafeterii poszczególnej diecezji, tak by środki zostały przeznaczone na wsparcie młodzieży w danym regionie.

Możesz samodzielnie w swoim rozliczeniu PIT przekazać nam 1% wpisując numer naszego KRS 0000339553 przekazując 1% dla „FUNDACJI DLA MŁODZIEŻY” z dopiskiem szczegółowym.

“FUNDACJA DLA MŁODZIEŻY”
Numer KRS 0000339553