Przekaż 1% dla FUNDACJI DLA MŁODZIEŻY

Drodzy nasi Darczyńcy i Przyjaciele!
W imieniu „FUNDACJI DLA MŁODZIEŻY” oraz wszystkich tych, których wspieramy naszymi działaniami serdecznie dziękujemy za pamięć o nas i wsparcie finansowe! Dzięki Wam wiemy, że nasze działania mają sens i są ważne… BO JUTRO ZALEŻY OD NAS!

– zespół „FUNDACJI DLA MŁODZIEŻY”

Jak przekazać 1% podatku
Jak przekazać 1% podatku – przykład dla formularza PIT-36

Dla kogo przekazać 1 procent podatku - wybierz KSMaA jeśli młodzież jest dla Ciebie ważna?
– przekaż 1% podatku na „FUNDACJĘ DLA MŁODZIEŻY” i w tym roku!

Nasza Fundacja powołana do życia przez Katolickie Stowarzyszeni Młodzieży w 2009 roku dąży do tego by polska młodzież mogła się rozwijać, uczyć, realizować swoje marzenia i pogłębiać swoje pasje oraz zainteresowania. Podejmujemy wysiłki by młodzi ludzie wkraczając w dorosłe życie byli do tego dobrze przygotowani i żyli szanując wartości chrześcijańskie i patriotyczne.

Co należy zrobić by przekazać swój 1% na naszą Fundację i tym samym wesprzeć Oddziały lub Koła Katolickiego Stowarzyszenia Młodzieży?

W swoim rozliczeniu PIT wpisz numer naszego KRS 0000339553. Możesz użyć też dopisku szczegółowego, aby przekazać 1% podatku na konkretną diecezję lub oddział KSM. Więcej informacji znajdziesz na diecezjalnych stronach i u członków Zarządów Diecezjalnych.

Masz pytania? Napisz do nas! kontakt@fundacjadlamlodziezy.org.

“FUNDACJA DLA MŁODZIEŻY”

KRS 0000339553

Twój 1 procent podatku ma wielką moc! Dziękujemy za środki przekazywane w 2021 roku - FUNDACJA DLA MŁODZIEŻY
Twój 1 procent podatku ma wielką moc! Dziękujemy za środki przekazywane w 2021 roku – FUNDACJA DLA MŁODZIEŻY